tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post915997142987325886..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: צ'אבי האבראוניזUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-42368648661142014782012-10-15T20:30:49.158+02:002012-10-15T20:30:49.158+02:00אור, יש מלא הגיון במה שאת אומרת. אבל מנגד ניצב המק...אור, יש מלא הגיון במה שאת אומרת. אבל מנגד ניצב המקרר שלי, שלו מקפיא קטן למדי - קטן מדי עבור תבנית הצלע-28-ס"מ שלי. אז אשכרה לא יכולתי להקפיא את הבראוניז כגוש, כי הפריזר לא מספיק גדול.<br /><br />הדר, יאללה!!!!!<br /><br />טעמים, אין על פאדג'יים, נכון?<br /><br />ביז, תודה לך. תמיד ידעתי שאת מבינה אותי. לרוב זה הדדי, מלבד הפעמים בהן את פתאום זורקת לי דובדבנים לתוך הבראוניז.<br /><br />לא Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-30078100158520202332012-10-14T11:47:59.199+02:002012-10-14T11:47:59.199+02:00אויש, את אדירה. אני חייבת להיות חברה שלך!אויש, את אדירה. אני חייבת להיות חברה שלך!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08190815057323261993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-91649969099194160762012-10-13T22:24:40.709+02:002012-10-13T22:24:40.709+02:00ללא ספק עשית הרבה יותר למען השלום העולמי משהאיחוד ...ללא ספק עשית הרבה יותר למען השלום העולמי משהאיחוד האירופי אי פעם עשה. הקרסת את כלכלת יוון? לא. אירלנד? לא. ספרד? לא. נו, את כבר מובילה עליהם בטירוף. הבראוניז זה רק הדובדבן שבקצפת. <br />הממ להשתמש במטפורות של אוכל כשמדברים על אוכל אחר זה מבלבל. בכל מקרה, אני מצביעה לך בשנה הבאה.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-81570204056000554232012-10-13T21:24:22.907+02:002012-10-13T21:24:22.907+02:00בראוניז מדהימים!!!
לגמרי מסכימה איתך לגבי צ'אב...בראוניז מדהימים!!!<br />לגמרי מסכימה איתך לגבי צ'אבי- הגלידה הכי טעימה בלי ספק בכלל. כל דבר שאפילו מזכיר מעט את הטעם שלה הוא מבורך מבחינתי. לפי התמונות נראה שיצאו לך בראוניז פאדג'יים במיוחד, בדיוק כמו שאני אוהבת... טעמים שרואים מכאןhttp://teamimmikan.blogspot.co.il/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-91368039233190833662012-10-13T20:07:40.133+02:002012-10-13T20:07:40.133+02:00אני מובטלת. אני אוהבת חמאת בוטנים. בואי ניפגש!אני מובטלת. אני אוהבת חמאת בוטנים. בואי ניפגש!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-84883959086097596542012-10-13T12:26:56.161+02:002012-10-13T12:26:56.161+02:00את אומרת שהבראוניז עוברים הקפאה היטב אבל מצד שני ש...את אומרת שהבראוניז עוברים הקפאה היטב אבל מצד שני שהם מתפרקים בחיתוך. נראה לי שהפתרון הוא פשוט להקפיא אותם ולחתוך אותם כשהם קפואים או, אם הסכין עדין, רגיש ומתחשב, אז כשהם קפואים למחצה.אורhttp://zaftigfoodblog.wordpress.com/noreply@blogger.com