tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post8355334880214370639..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: לחם בננותUnknownnoreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-26754433750363476502017-11-05T21:10:08.471+02:002017-11-05T21:10:08.471+02:00איזה כיף, אורי! שמחה שאהבת ושיצא טוב למרות כל השינ...איזה כיף, אורי! שמחה שאהבת ושיצא טוב למרות כל השינויים. מודה שגם לי כבר יצא להתעלל במתכון לא מעט, להבריא אותו קצת וכו', וכן - הוא מאד זורם ומקבל שינויים והתאמות בהבנה :-)<br />Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-60904767660830443492017-11-02T22:49:40.572+02:002017-11-02T22:49:40.572+02:00יש דרישה בבית לדברים יותר בריאים, אז למרות שזה משנ...יש דרישה בבית לדברים יותר בריאים, אז למרות שזה משנה לחלוטין את המתכון עשיתי התאמות למה שאנו משתמשים בבית-<br />את הקמח החלפתי בכוס וחצי קמח כוסמין וחצי כוס קמח קוואקר (היה בבית וחשבתי שיצא פחות דחוס עם השילוב) <br />את הסוכר הפחתתי לרבע כוס דמררה, <br />את השמן המרתי לשליש כוס שמן קוקוס.<br />בשביל הנוחות טחנתי את כל המצרכים הרטובים בבלנדר והוספתי את היבשים ידנית.<br />יצא נפלא!<br />מתכונים ממש אוריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-10464859610838764662015-09-12T20:31:16.295+03:002015-09-12T20:31:16.295+03:00תנקס :-)
הייתי מנסה להחליף את הביצים ב-120 גרם רסק...תנקס :-)<br />הייתי מנסה להחליף את הביצים ב-120 גרם רסק תפוחים לטובת הטבעון.Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-30987175469391179592015-08-20T21:34:04.697+03:002015-08-20T21:34:04.697+03:00אהלן וסחתיין על הבלוג היפה.
ידוע לך אם ואיך אפשר ל...אהלן וסחתיין על הבלוג היפה.<br />ידוע לך אם ואיך אפשר לטבען את המתכון?assafhttps://www.blogger.com/profile/03491622082390572389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-83845672994489350102015-06-20T22:32:22.097+03:002015-06-20T22:32:22.097+03:00היי מיכל, גנאש שוקולד יכול לחלוטין לעבוד כציפוי לע...היי מיכל, גנאש שוקולד יכול לחלוטין לעבוד כציפוי לעוגה, אולי קצפת שוקולד - או נוטלה באמת. אפשר גם להכין כמות כפולה, לאפות בשתי תבניות עגולות ולהכין עוגת שכבות (שוב, עם מילוי שוקולדי כלשהו, או אפילו "סתם" קרם וניל). בהצלחה!Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-7730677018581352282015-06-07T20:50:26.418+03:002015-06-07T20:50:26.418+03:00שלום,
אחלה מתכון! הכנתי אותו כבר פעמיים ורוצה להכי...שלום,<br />אחלה מתכון! הכנתי אותו כבר פעמיים ורוצה להכין פעם שלישית ליום ההולדת של בתי. רציתי רעיון להפיכת הלחם-עוגה ליותר מתאים ליום הולדת. לצפות בשוקולד? ונטלה? יש רעיון יצירתי? תודה. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18363184152676353667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-43263721219202005542015-02-09T09:05:26.869+02:002015-02-09T09:05:26.869+02:00קראתי כמה מהפוסטים שלך, נשביתי בקסמם (קסמך, יש להג...קראתי כמה מהפוסטים שלך, נשביתי בקסמם (קסמך, יש להגיד) והחלטתי לקרוא את כל הבלוג מההתחלה. בעבודה. לעתים זה היה מביך כי אנשים רצו לדעת מה פשר פרצי הצחוק שבקעו מהקוביה שלי. אחרי שבוע, שבו בקושי עבדתי, החליטו כנראה באבטחת מידע שהאתרשלך הוא פולש מסוכן וחסמו אותו. אז עכשיו אני נאלצת להמשיך לקרוא בנייד. בבית אין לי זמן לצערי. רשמתי לי כבר כמה מתכונים לניסוי, ובראש ובראשונה לחם הבננות הזה. אני תמיד מוכנהציפיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-90349077834927327882014-12-07T10:05:29.548+02:002014-12-07T10:05:29.548+02:00כן, נראה לי שאפשר לרדת לחצי כוס :-) ואפשר גם להמיר...כן, נראה לי שאפשר לרדת לחצי כוס :-) ואפשר גם להמיר חלק מהשמן (אפילו הכל) ברסק תפוחים.Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-34789661297553112912014-11-14T16:21:46.613+02:002014-11-14T16:21:46.613+02:00יש מצב לצמצם קצת את כמויות השמן? זה המון בשביל עוג...יש מצב לצמצם קצת את כמויות השמן? זה המון בשביל עוגה אחת... או לחם :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12004162329521067577noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-7618078157154071682014-08-28T10:02:09.365+03:002014-08-28T10:02:09.365+03:00התגובה הזו ממש מאוחר, סליחה!! אבל לדעתי לא אמורה ...התגובה הזו ממש מאוחר, סליחה!! אבל לדעתי לא אמורה להיות בעיה להקפיא..Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68245637681590031082014-08-18T23:48:47.809+03:002014-08-18T23:48:47.809+03:00הלחם בננות יצא מעולה!!
האם אפשר להקפיא אותו לאחר ...הלחם בננות יצא מעולה!!<br /><br />האם אפשר להקפיא אותו לאחר האפייה? יש לי 3 בננות ממש בשלות וחברים שמגיעים בסופ״ש :)שירנילייhttps://www.blogger.com/profile/14879372059880928446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-16021763499409369822014-01-18T16:55:01.622+02:002014-01-18T16:55:01.622+02:00דורין, נראה לי שהייתי פשוט מכינה משהו אחר :-(
כי.....דורין, נראה לי שהייתי פשוט מכינה משהו אחר :-(<br />כי.. כי לחם בננות בלי בננות זה סתם לחם.....Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-65693839206990280972014-01-11T23:57:03.050+02:002014-01-11T23:57:03.050+02:00נשמע מעולה! אבל... אני אלרגית לבננות... אז מה אפשר...נשמע מעולה! אבל... אני אלרגית לבננות... אז מה אפשר לשים במקום שיהיה דומה במרקם? או, אפילו יותר טוב, איזה מרקם אני צריכה לחפש בתחליפים? תודה :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05440985417207323655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-81478829968446043782013-11-18T20:53:58.800+02:002013-11-18T20:53:58.800+02:00בפעם הקודמת שהחלטתי להכין לחם בננות התחלתי ממתכון ...בפעם הקודמת שהחלטתי להכין לחם בננות התחלתי ממתכון אחר ופתאום אמרתי לעצמי "רגע, למה אני לא מחפשת מתכון אצל מלכת לחם הבננות?!" וברחתי לכאן. הוא יצא מעולה.<br />שכחתי ממנו קצת והייתי צריכה להכין עוגה להיום. לא הייתי בטוחה שזה היה המתכון הזה בפעם הקודמת, ואז נזכרתי בסיפור הזה. אז כן, זה היה זה, וכולם התלהבו והוא נגמר ממש מהר.<br />אגב, לדעתי ממש חובה להוסיף משהו כמו 100 גרם שוקולד קצוץ די Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15268538630600824243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-76059669365537438322013-06-21T09:34:07.189+03:002013-06-21T09:34:07.189+03:00פעם רביעית שלי עם העוגה... אה סליחה! לחם!
תמיד מצל...פעם רביעית שלי עם העוגה... אה סליחה! לחם!<br />תמיד מצליח.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-90777781171890531262013-04-30T21:41:33.366+03:002013-04-30T21:41:33.366+03:00נראה כמו הקומפורט פוד המושלם!נראה כמו הקומפורט פוד המושלם!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-35344175173881101102012-03-17T23:23:54.054+02:002012-03-17T23:23:54.054+02:00יאללה , נחכה שהבננות יבשילו ויקבלו עוד טעם ונכין !...יאללה , נחכה שהבננות יבשילו ויקבלו עוד טעם ונכין ! :)keskimhttps://www.blogger.com/profile/09770493034686235132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-3332315412241357292012-03-10T22:47:22.388+02:002012-03-10T22:47:22.388+02:00כעבור חצי שנה - אחלה עוגה, אני אופה אותה שוב וראית...כעבור חצי שנה - אחלה עוגה, אני אופה אותה שוב וראיתי שלא עניתי לך... <br /><br />תנסי גם את זו - היא מהממת. מיותר לציין ששמתי פי 4 חמאת בוטנים ממה שהיא כותבת D:<br />http://mablogeria.blogspot.com/2008/03/blog-post_08.htmlMoranShahttps://www.blogger.com/profile/06389047562227226020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-10325533018187969292011-11-22T23:49:08.738+02:002011-11-22T23:49:08.738+02:00מורן - שפה מתנשאת או לא, החכמתי בזכותך. תודה :-)
א...מורן - שפה מתנשאת או לא, החכמתי בזכותך. תודה :-)<br />אבל לא אמרת את השורה התחתונה! איך יצאה העוגה ומה דעתך?Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-59380074937727048432011-11-20T19:41:36.507+02:002011-11-20T19:41:36.507+02:00הידעת שיש שתי מידות של אינגליש קייק? כןכן. אינגליש...הידעת שיש שתי מידות של אינגליש קייק? כןכן. אינגליש קייק לבדה כבר אינה מידה מספקת.<br />כלומר, לרוב זה בסדר אם מכוונים לקטנה, זה יוצא יותר נמוך בגדולה, אבל אם הכוונה היא הפוכה זו בעיה.<br /><br />צר לי אבל הכנסתי לעוגה קצת חמוציות. אני יודעת. זה בריא. אבל כפיצוי הכנסי גם חמאת בוטנים עם שבבים וגם שבבי שוקולד תוצרת חוץ. אז נראה לי שאיזנתי את כל עניין הבריאות שם.<br /><br />עוד ידע כללי נהדר - לא MoranShahttps://www.blogger.com/profile/06389047562227226020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-86389055347502365122010-11-12T20:08:47.288+02:002010-11-12T20:08:47.288+02:00הכנתי את העוגה השבוע והיא ממש מעולה וטעימה. פשוט א...הכנתי את העוגה השבוע והיא ממש מעולה וטעימה. פשוט אי אפשר להפסיק לאכול ממנה... אז תיזהרו :)<br />בנוסף היא כל כך פשוטה להכנה! ממש 5 דקות הכנה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-27414524699721205802010-01-16T21:23:00.671+02:002010-01-16T21:23:00.671+02:00נראה דלישם ביותר. מחכה לנסות בעצמי.... :)נראה דלישם ביותר. מחכה לנסות בעצמי.... :)הגרnoreply@blogger.com