tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post7464211262148283755..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: ביסקוטי תפוזים ואגוזי לוזUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-7385726717850802702012-11-10T10:58:33.983+02:002012-11-10T10:58:33.983+02:00אוווו מריה, פקאנים מסוכרים. מעולה. מוזר שלא יצא לך...אוווו מריה, פקאנים מסוכרים. מעולה. מוזר שלא יצא לך תפוזי.. שמת גרידה? אולי התפוזים שלך עוד לא הבינו שהתחילה התקופה שלהם והם צריכים להיות תפוזיים וריחניים ותפוזיים? גרר.Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-82108485921953418092012-11-08T19:14:05.589+02:002012-11-08T19:14:05.589+02:00יצא לי מדהים טעים ממכר (גם החלפתי לסוכר וניל קצת ו...יצא לי מדהים טעים ממכר (גם החלפתי לסוכר וניל קצת והוספתי פקאנים מסוכרים שנתנו טעם משגע...)אבל לא יצא לי תפוזי בכלל :(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06223462551854058882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-81314583285062029412012-11-01T20:21:32.945+02:002012-11-01T20:21:32.945+02:00איזה כיף, תודה!
מורן ואור, לא ידעתי שהבננה מבטלת ...איזה כיף, תודה!<br /><br />מורן ואור, לא ידעתי שהבננה מבטלת את התפוז (טוב, את הבריאות שבו). החכמתי, תנקס. אבל לפחות הסכמנו על זה שזה טעים.<br /><br />ימית - 1. תודה :-) 2. אני. ואני. ולפעמים גם אנשים בעבודה/חברים/משפחה. ואני 3. תכיני תכיני! את שני המתכונים! 4. לדעתי יעבוד מעולה עם מקדמיה (אבל הם כל כך יקרים, את לא מעדיפה להשתמש בהם כדי לקנות בית או משהו???). באמת שכל טעם הולך כשזה מגיע לביסקוטי, Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-14915864522914304102012-10-30T10:12:25.080+02:002012-10-30T10:12:25.080+02:00אה, כן, ומסכימה עם מורן בנוגע לביטול הויטמין C בתפ...אה, כן, ומסכימה עם מורן בנוגע לביטול הויטמין C בתפוז. עושים ניסוי על זה בביולוגיה בתיכון. זה די מגניב, האמת. אז עדיף פשוט לשתות את מיץ התפוזים. או להכין פודינג.אורhttp://zaftigfoodblog.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-56685820982465086302012-10-30T10:06:49.624+02:002012-10-30T10:06:49.624+02:00תשמעי, אצלנו בראש השנה היו רק שני קינוחים והיינו א...תשמעי, אצלנו בראש השנה היו רק שני קינוחים והיינו איזה 14 איש והכנתי את העוגה הזו:<br />http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2012/jul/03/apple-pie-layer-cake-recipe<br />ונשאר חצי מכל עוגה. ושלי היא באמת רשמית העוגה הכי טעימה שאכלתי בחיים (או איפשהו בטופ-5, בטוח). אני חושבת שפשוט אנשים לא חמדנים כמו שהיינו רוצים שהם יהיו. שזה דבר טוב, מראה שיש חוסר-אנוכיות באנשים (...הם לא לוקחים את העוגייה אורhttp://zaftigfoodblog.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-8259887773761803022012-10-28T13:51:40.188+02:002012-10-28T13:51:40.188+02:00הרי לכם מתכון שאינו מכיל חמאה מושחתת! אני ממש בשוק...הרי לכם מתכון שאינו מכיל חמאה מושחתת! אני ממש בשוק. מוריל'ה, כמה דברים:<br /><br />* התמונות נהדרות. אבל ממש!<br /><br />* באופן עקרוני, מי אוכל את כל יצירות המטבח המהממות האלה? <br /><br />* אני כל כך הולכת להכין פלוס לתייג את דף הפייסבוק של הבלוג. חכי ותראי. ביחד עם מתכון הסינקרדודלס שאני זוממת עליו מזה זמן מה. <br /><br />* אני מניחה שאפשר להחליף את אגוזי הלוז באגוזי מקדמיה? יש לי שקית של אישה הולכת לקולנועhttps://www.blogger.com/profile/09338330841281570169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-72364230107989894402012-10-28T11:58:49.284+02:002012-10-28T11:58:49.284+02:00תשמעי- זה ממש העוגיות האהובות עלי - והתמונות שלך -...תשמעי- זה ממש העוגיות האהובות עלי - והתמונות שלך - התעלפתי! יפהפיות אחת אחת!!אפרתhttps://www.blogger.com/profile/09414312072992033240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-26656938887875821182012-10-28T09:04:56.364+02:002012-10-28T09:04:56.364+02:00יצאו לך יפהפיות כל כך! אפשר לטעום אותם בדמיוןיצאו לך יפהפיות כל כך! אפשר לטעום אותם בדמיוןShaninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-56034248299125540642012-10-28T08:45:39.856+02:002012-10-28T08:45:39.856+02:00מהממים! לפני שבוע חזרתי מאיטליה ושלך הרבה יותר יפי...מהממים! לפני שבוע חזרתי מאיטליה ושלך הרבה יותר יפים ממה שראינו שם ברוב המקומות.<br />וגם השילוב נשמע קטלני:-) <br />האיטלקים אגב טובלים את הקנטוצ'י (ביסקוטי זה שם כללי לעוגיות באיטלקית) בליקר מתוק. יאמממ<br />נשאר לנו קצת ליקר ואני מתכוונת להכין את שלך והם בטוח יתחסלו עם הליקר...שרוןhttp://www.thecake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-935132625335533282012-10-28T07:46:21.790+02:002012-10-28T07:46:21.790+02:00בהחלט הולכת לנסות אותם, נראים מעולה (טוב, הלכתי שב...בהחלט הולכת לנסות אותם, נראים מעולה (טוב, הלכתי שבי אחרי "לא משמינים", אמנם כתוב במתכון "לא מאוד מאוד משמינים" אבל בסה"כ השמטתי שתי מילים).mekoopelethttps://www.blogger.com/profile/01606219691027708804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-71206749266655593292012-10-27T23:36:04.378+02:002012-10-27T23:36:04.378+02:00רק הערה מעצבנת לגבי הפרישייק הבריא והטעים שהצעת, ה...רק הערה מעצבנת לגבי הפרישייק הבריא והטעים שהצעת, השילוב של בננה ותפוז הוא כנראה אחד הטעימים ביקום כולו (וגם במקבילים), אבל בריא הוא לא, כי הבננה מבטלת את הויטמין C שבתפוז.<br /><br />אבל אני מסכימה לגבי כל מה שכתבת על הביסקוטי ;)MoranShahttps://www.blogger.com/profile/06389047562227226020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-78861477528000830902012-10-27T23:29:04.459+02:002012-10-27T23:29:04.459+02:00לא את.
עם הביסקוטים המהממים שלך
והתמונות המהממות א...לא את.<br />עם הביסקוטים המהממים שלך<br />והתמונות המהממות אחת אחת שלך<br />התמונה של האגוזים בהתחלה? ואוו!!<br />וכל השאר גם!!<br />אני זוכרת הבטחה להכין לי ביסקוטים.<br />ואז, רק אז, תקבלי גרנולה!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-13608883152394793432012-10-27T23:15:05.540+02:002012-10-27T23:15:05.540+02:00אוי, לך הן הצליחו הרבה יותר (אבל שלי עם שוקולד :) ...אוי, לך הן הצליחו הרבה יותר (אבל שלי עם שוקולד :) ) מעניין באמת, ביסקוטי שוקולד ובוטנים ....Anonymousnoreply@blogger.com