tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post6004011830377010835..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: ריסלעךUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-47871605991113343462015-12-01T20:23:36.875+02:002015-12-01T20:23:36.875+02:00היי מור.
הם נראים חתיכים במיוחד!!!
האם נראה לך שי...היי מור. <br />הם נראים חתיכים במיוחד!!!<br />האם נראה לך שילכו גם עם ממרח לוטוס?<br />(יש לי גם ממרח ריסיז, אבל גם שאריות ממרח לוטוס ורציתי לעשות כמה עם זה וכמה עם זה...)<br />ויש לי גם ממרח של מלטיזרס (כן!!!) אבל הוא טעים מידי אז הוא נאכל עם כפית... :)<br />תודהBarhttps://www.blogger.com/profile/07751458012944099196noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-22170821003054480952015-11-12T20:02:19.010+02:002015-11-12T20:02:19.010+02:00חגית, הממרח עצמו חלבי, אבל את לחלוטין יכולה להשתמש...חגית, הממרח עצמו חלבי, אבל את לחלוטין יכולה להשתמש בחמאת בוטנים רגילה, אולי באמת להוסיף לה קקאו (עם/בלי סוכר) וליצור גירסא ביתית לריסז.<br />לגבי החמאה -- בגדול, את יכולה להשתמש בכל בצק שמרים שבא לך. אם יש לך בצק טוב עם שמן, למשל, לכי על זה. אני יודעת לומר לך שהבצק שהשתמשתי בו כאן מאד טעים (הוא גם מאד עשיר, מודה, מה שתורם לטעם שלו), אבל את יכולה ללכת על משהו אחר. ספציפית בבצק הזה, יש סיכוי ששמן Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-81799112101425807172015-11-12T15:20:19.427+02:002015-11-12T15:20:19.427+02:00גיליתי את הבלוג, עשית לי חשק, ממש. אני באמצע לשחזר...גיליתי את הבלוג, עשית לי חשק, ממש. אני באמצע לשחזר מה יש בבית ומה צריך בשביל זה (בדיוק בשלב של חמאת בוטנים +קקאו+סוכר=חמאת בוטנים עם שוקולד? חייבים ללכת לחפש בסופר ולקוות שזה פרווה -בטוח בלי אבקת חלב נוכרי?)<br />ואז גיליתי שיש במתכון חמאה. ולא קצת.<br />ואני אופה עם חמאה רק שיש לזה סיבה ממש ממש טובה. בעיקרון זה לא נכנס הביתה. <br />אז הגענו לשאלה - ניתן להמיר אותה או שאין מנוס?<br />ובכל מקרה, חגיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-77620030592086675432015-11-07T15:42:14.292+02:002015-11-07T15:42:14.292+02:00תודות מרובות!
יפעת, לא מניסיון אמנם, אבל לדעתי לא...תודות מרובות!<br /><br />יפעת, לא מניסיון אמנם, אבל לדעתי לא אמורה להיות בעיה להקפיא את הרוגלעך (ריסלעך!) לפני האפיה - אחרי שהם כבר ממולאים ומגולגלים - ואז להפשיר ולאפות בשעת הצורך. כמובן שאפשר גם להקפיא אותם לאחר האפיה, להפשיר ולחמם כמה דקות בתנור.<br /><br />כרמל, מה קרה להן? הן עדיין פה :-)<br />Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-83463230204421877672015-10-31T00:04:59.608+02:002015-10-31T00:04:59.608+02:00מה קרה לרקע נקודות של הבלוג?
:(מה קרה לרקע נקודות של הבלוג?<br />:(כרמלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-63263678406913103102015-10-28T17:01:39.923+02:002015-10-28T17:01:39.923+02:00נראה מוש ברמותנראה מוש ברמותAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17211693616465095544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-62661783303421266392015-10-27T13:11:37.379+02:002015-10-27T13:11:37.379+02:00מהמם ברמות של כלה.
שמנה ומגולגלת, אבל כלה.מהמם ברמות של כלה.<br />שמנה ומגולגלת, אבל כלה.טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-78718069729392880312015-10-26T07:29:25.858+02:002015-10-26T07:29:25.858+02:00האם ניתן להקפיא באמצע השלבים ולאפות בעת הצורך?האם ניתן להקפיא באמצע השלבים ולאפות בעת הצורך?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03935621082307906895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-4801695546246741732015-10-25T21:59:00.973+02:002015-10-25T21:59:00.973+02:00תודי שריסלך הכי נשמע כמו משהו בידייש :)
לא יודעת מ...תודי שריסלך הכי נשמע כמו משהו בידייש :)<br />לא יודעת ממה אני המומה יותר-<br />מזה שיש בארץ ממרח ריזס,<br />או מזה שלא קנית אותו בשניה שראית.<br />יצאו לך יפיופים ונראים מעולה, בעיקר עם הגשם הלא קשור שצץ היום<br />The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.com