tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post5906847342969426222..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: אלפחורס אנפלאגדUnknownnoreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-5277339666583929072016-06-06T07:51:24.169+03:002016-06-06T07:51:24.169+03:00היי חני, את בטוחה שהקצפת מספיק את השמנת (אבל לא יו...היי חני, את בטוחה שהקצפת מספיק את השמנת (אבל לא יותר מדי, כך שהקצפת נשברה)?<br />יכול להיות שפשוט נפלת על מיכל "לא טוב" של שמנת, קרה לי לא פעם שעשיתי הכל כמו שצריך אבל הקצפת עדיין לא התייצבה, פשוט כי - כנראה - השתמשתי בשמנת לא טובה..Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-34815169016340873872016-06-03T17:57:29.534+03:002016-06-03T17:57:29.534+03:00הכנתי את העוגה היא כרגע נכנסה לקירור שני עם הקציפת...הכנתי את העוגה היא כרגע נכנסה לקירור שני עם הקציפת ריבת חלב<br />העניין הוא שהקציפה למעלה ממש לא התייצבה לי <br />הקצפתי כמו שאמרת 250 מ"ל שמנת מתוקה ו-120 גרם ריבת חלב<br />זה לא התייצב והוספתי 3 כפיות פודינג וניל<br />העוגה לא כזו מתוקה אז היה לי מזלחניnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-25946490189706794222016-01-28T00:43:00.059+02:002016-01-28T00:43:00.059+02:00חחחח כאילו דאאאאא
חחחח כאילו דאאאאא<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09190778701914396022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-8300266115590649682015-06-10T11:32:15.083+03:002015-06-10T11:32:15.083+03:00היי ראיתי עכשיו את הכתבה ותהיתי אם במקרה מצאת תחלי...היי ראיתי עכשיו את הכתבה ותהיתי אם במקרה מצאת תחליף לג'לטין.. ? (:עינב איז'קhttps://www.blogger.com/profile/00992072196214649442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-35913055080357588302014-06-16T22:50:42.468+03:002014-06-16T22:50:42.468+03:00ספיר, מצטערת - פספסתי את השאלה שלך!
בעקרון החלמוני...ספיר, מצטערת - פספסתי את השאלה שלך!<br />בעקרון החלמונים עוברים בישול, אז הם אמורים להיות בטוחים לאכילה. אם כבר, הבעיה פה היא החלבונים. בגדול, אפשר להכין את המוס גם בלעדיהם (קצת פחות נפח ואווריריות, אבל עדיין אמור לעבוד). לחילופין, יש מצב שאפשר פשוט לחמם אותם קודם (כמו בהכנה של מרנג שוויצרי, למשל).Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68569318990947332014-06-12T10:31:05.428+03:002014-06-12T10:31:05.428+03:00עדי, עשיתי חיפוש וגיליתי שכדי להגדיל מקוטר X לקוטר...עדי, עשיתי חיפוש וגיליתי שכדי להגדיל מקוטר X לקוטר Y, צריך להעלות את שניהם בריבוע ולחלק. כלומר, במקרה הזה: 26 בריבוע חלקי 20 בריבוע. זה יוצא בערך 1.69, כלומר את צריכה להגדיל את הכמויות של הכל ב-70% בערך. כמובן שאם תסטי קצת למעלה או למטה בשביל לעגל כמויות, כנראה שזה יהיה בסדר :-)<br /><br />קרן, את לחלוטין יכולה לוותר על הקוקוס. לא יקרה כלום (חוץ מזה שהעוגה כבר לא תהיה אלפחורסית ;-) )Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-52183948220329435502014-06-11T23:39:16.046+03:002014-06-11T23:39:16.046+03:00היי אם אני לא כל כך אוהבת קוקוס .. זה ממש נורא אם ...היי אם אני לא כל כך אוהבת קוקוס .. זה ממש נורא אם אני יוריד אותו ? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11633369683704787396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-15762651603504866492014-06-10T03:12:02.910+03:002014-06-10T03:12:02.910+03:00היי מור,
העוגה מהממת
ואני רוצה להכין אותה אשמח אם ...היי מור,<br />העוגה מהממת<br />ואני רוצה להכין אותה אשמח אם תוכלי לעזור לי בכמויות לתבנית בקוטר 26.<br /><br />תודה רבה עדי :)<br />עדיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-38169999803874099742014-06-09T12:14:54.022+03:002014-06-09T12:14:54.022+03:00העוגה נראית נהדר!! את, כרגיל כותבת נפלא! רני מאוד ...העוגה נראית נהדר!! את, כרגיל כותבת נפלא! רני מאוד אוהבת ריבת חלב!! אנסה בהזדמנות ראשונה, תודה רבה!חפציnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-16299591724631035822014-06-09T00:36:16.875+03:002014-06-09T00:36:16.875+03:00היי אשמח לדעת מה אפשר לשים במקום החלמונים כי אני ר...היי אשמח לדעת מה אפשר לשים במקום החלמונים כי אני רוצה להכין לאישה בהריון וAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01803145817078492424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68844573980611795532014-06-08T20:49:40.558+03:002014-06-08T20:49:40.558+03:00אוסף של אנשים חמודים!
נורית, במקום ריבת חלב אפשר ...אוסף של אנשים חמודים!<br /><br />נורית, במקום ריבת חלב אפשר להכין קצפת שוקולדית, קפה, "סתם" עם סוכר או וניל. לגמרי אפשר לשחק עם זה.<br /><br />ליטל, תחליף לג'לטין.. אני לא בטוחה. לא יודעת אם אגר אגר מתאים פה. יש סיכוי שהמוס יתייצב גם בלי הג'לטין (רצוי בפריזר), אבל לא ניסיתי, לכן אני מסתייגת..Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-8983206839830928392014-06-08T09:43:17.790+03:002014-06-08T09:43:17.790+03:00תחליף לג'לטין?? ;)תחליף לג'לטין?? ;)ליטלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-57530700897871350992014-06-08T08:15:36.653+03:002014-06-08T08:15:36.653+03:00כל כך מזדהה עם עניין הפרפקציוניזם ללא יכולת להגיע ...כל כך מזדהה עם עניין הפרפקציוניזם ללא יכולת להגיע לשלמות - story of my life. אבל תדעי שאנשים כמונו מזיזים את העולם.<br />יש מצב שכרגע השוויצטנעתי? :)<br />העוגה והצילומים נראים פגז!אולגהhttp://www.markivsodi.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-48886567224125234582014-06-07T16:49:46.832+03:002014-06-07T16:49:46.832+03:00לא הכרתי את המושג- הוא טו-אבבבבלא הכרתי את המושג- הוא טו-אבבבבעלמהhttp://www.dvarimbealma.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-13162277553128813582014-06-07T14:21:55.179+03:002014-06-07T14:21:55.179+03:00אליעזר בן יהודה היה גאה בך. אנחנו גאים בך.
כל מה ...אליעזר בן יהודה היה גאה בך. אנחנו גאים בך. <br />כל מה שמבוסס על אלפחורס, לדעתי, חייב להיות מופלא. והעוגה שלך מופלאה. <br /><br />המשפט על כמה קשה להיות פרפקציוניסט ללא היכולת להגיע לשלמות גרם לגלים של אהדה והזדהות בצד זה של המקלדת. חיבוק :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08711771641644136681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-63892971812015197262014-06-07T12:30:20.899+03:002014-06-07T12:30:20.899+03:00גם אני ממש לא אוהבת ריבת חלב. ומתה על בצק של אפחור...גם אני ממש לא אוהבת ריבת חלב. ומתה על בצק של אפחורס. ויש מי שמסכים להכין לי (רק לי) אלפחורס מאד בלתי מסורתיים עם מילוי שוקולדי, בתנאי שאני לא אגלה לעדה שלו. <br />מה היית מציעה כתחליף לריבת חלב ללא-חובבי?נוריתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-25230814443408017342014-06-07T11:58:24.857+03:002014-06-07T11:58:24.857+03:00וואי היא פשוט מהממת! :)))וואי היא פשוט מהממת! :)))ענברnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-85697633251495846042014-06-07T10:38:04.375+03:002014-06-07T10:38:04.375+03:00נראה מעולה בטירוף, והתמונות מהממות!!!!נראה מעולה בטירוף, והתמונות מהממות!!!!עומרhttp://ww.bananashoney.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-35676374075490945302014-06-07T10:31:25.027+03:002014-06-07T10:31:25.027+03:00מושלם מהמם יפה
ואת המילה הזו אני מאמצת!מושלם מהמם יפה <br />ואת המילה הזו אני מאמצת!הדרhttp://bonapetit456.blogspot.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-21338040571422153102014-06-07T09:52:41.421+03:002014-06-07T09:52:41.421+03:00אני מודה שאני שונאת ריבת חלב, כמעט כמו חמאת בוטנים...אני מודה שאני שונאת ריבת חלב, כמעט כמו חמאת בוטנים (איכס איכס איכסססס) <br />ואני מזדהה עם קטע של דמיינתי אותה אחרת, אבל היא נראית ממש יפה דווקא:)<br />אני ינסה את המוס ניראלי, גם אני נדבקתי בעוגות מוס, למרות שתמיד אני מעדיפה שמרים או בראוניז:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-21587429386152068992014-06-07T08:31:56.550+03:002014-06-07T08:31:56.550+03:00מהמם מהמם מהמם!!!!!מהמם מהמם מהמם!!!!!נטליhttp://www.oogio.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-89806801250046011212014-06-07T08:26:48.217+03:002014-06-07T08:26:48.217+03:00כל כך הזדהיתי עם העניין של לדמיין משהו ובסוף יוצא ...כל כך הזדהיתי עם העניין של לדמיין משהו ובסוף יוצא משהו אחר, גם אם טעים... כי העוגה ניראית ממש טעימה.Anonymousnoreply@blogger.com