tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post5703932302841656556..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: קרקר-פיתהUnknownnoreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-13443563245457237712012-12-29T22:51:09.983+02:002012-12-29T22:51:09.983+02:00כבשה זה אחלה, פשוט זרקי חמישים גרם גרעיני חמנייה ל...כבשה זה אחלה, פשוט זרקי חמישים גרם גרעיני חמנייה לקילו קמח ותקבלי כזה קמח בדיוק. צרפתיים הם מעט עצלנים, מסתבר.<br />וזו תערובת התבלינים השווה.<br />http://www.mccormickgourmet.com/Products/Blends/Herbes-de-Provence.aspx<br /> אני מצאתי אותה גם בארץ, אבל בחיפה. מיותר לציין שלא קניתי כזה פלצני.אלא את מותג הבית שעלה בערך יורו וחצי.the sixteen sheephttps://www.blogger.com/profile/02755806336723620274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-31856903919305278952012-11-22T18:50:43.422+02:002012-11-22T18:50:43.422+02:00פשוט, קל וניפלא! נחטף מייד. פשוט, קל וניפלא! נחטף מייד. Carmelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-92228230150749451672012-11-19T23:22:53.074+02:002012-11-19T23:22:53.074+02:00טלי, מעניין מה שאת אומרת. יכול להיות שהתנור באמת ה...טלי, מעניין מה שאת אומרת. יכול להיות שהתנור באמת היה כבר ממש חם. בכל אופן, אני מרוצה מהדבר הזה שהוא עשה, זה היה מגניב :-)<br /><br />אנונימי #1, זעתר-שום-שמן זית נשמע מעולה. אהבתי. אני הכנתי את זה לארוחת בוקר, אז השום קצת פחות הסתדר, אבל ברמת העקרון אני לגמרי תומכת בשום בכל דבר.<br />מבחינת החיתוך לקרקרים מראש - לא יודעת אם הייתי עושה את זה, נראה לי פחות מתאים, אבל אפשר לנסות. בכל אופן, אחרי Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-40886318078030181112012-11-19T18:46:56.073+02:002012-11-19T18:46:56.073+02:00הכנתי! טוב, עם התאאמה למטבחי הצרפתי: עם קמח צרפתי ...הכנתי! טוב, עם התאאמה למטבחי הצרפתי: עם קמח צרפתי שמכיל גרעיני חמניות. תערובת תיבול של עשבי פרובאנס-רוזמרין ועוד.כמה דברים<br />יצא טעים, אם כי קצת מלוח.the sixteen sheephttps://www.blogger.com/profile/02755806336723620274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-62547272516432312852012-11-19T05:17:03.130+02:002012-11-19T05:17:03.130+02:00אפשר לעשות מזה פיצה? אם אני שם רוטב עגבניות וגבינה...אפשר לעשות מזה פיצה? אם אני שם רוטב עגבניות וגבינה צהובה זה ייצא טוב?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-54141792861535503242012-11-18T21:12:00.563+02:002012-11-18T21:12:00.563+02:00נשמע טעים, ננסה ונספר איך הולך...
ואהבתי לשמוע את...נשמע טעים, ננסה ונספר איך הולך...<br /><br />ואהבתי לשמוע את רישומיך מהחזית :-)טושטושhttps://www.blogger.com/profile/04031934566683249113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-27130735919302690152012-11-18T20:26:14.053+02:002012-11-18T20:26:14.053+02:00האם אפשר לחתוך אותם עם גלגלת לפני האפיה קבלת קרקרי...האם אפשר לחתוך אותם עם גלגלת לפני האפיה קבלת קרקרים?<br /><br />זעתר- שום כתוש- שמן זית זה שילוב מטריף על חלה חתוכה לקוביות או פיתה קרועה בתנור=קרוטונים מטריפים. בטוח ילך פה גם.<br /><br />מיריAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-7745515934869820502012-11-18T15:09:10.762+02:002012-11-18T15:09:10.762+02:00אני גם איתך עם המעוז צור. ואני שומעת הרבה אמנים......אני גם איתך עם המעוז צור. ואני שומעת הרבה אמנים... הפלט ברד נראה להיט. נרשם.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-32330507361742501562012-11-18T10:28:28.264+02:002012-11-18T10:28:28.264+02:00נראה מעולה, לגבי ההתנפחות של הקרקר השלישי , אני מא...נראה מעולה, לגבי ההתנפחות של הקרקר השלישי , אני מאמינה שזה מחום תנור גבוה יותר מהקודמים :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-57101296101365024652012-11-18T10:17:22.611+02:002012-11-18T10:17:22.611+02:00מעוז צור אחרי אמן - אצלנו בבית אחרי כל קידוש לגמרי...מעוז צור אחרי אמן - אצלנו בבית אחרי כל קידוש לגמרי חחחח..........Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-83489496831913964372012-11-18T08:49:23.446+02:002012-11-18T08:49:23.446+02:00מעולה ...לפתוח את הבוקר עם מאפה טעים ..מעולה ...לפתוח את הבוקר עם מאפה טעים ..לינדוש - כי עוגות זה לא רק טעםhttps://www.blogger.com/profile/13077655374655845739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-63972375350198331312012-11-18T07:45:14.943+02:002012-11-18T07:45:14.943+02:00קרקר ענק.
גאונות.
למה לא לקחת כל דבר קטן ולהכין או...קרקר ענק.<br />גאונות.<br />למה לא לקחת כל דבר קטן ולהכין אותו בענק בעצם?<br />נמנמנמטלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-36158596201552736762012-11-17T23:33:06.205+02:002012-11-17T23:33:06.205+02:00אולי תבואי להכין לי? לא מסוגלת להרים את עצמי כרגע...אולי תבואי להכין לי? לא מסוגלת להרים את עצמי כרגע מהספה וזה אבל הקרקר-פיתה הזה זה בדיוק אבל בדיוק מה שאני צריכה עכשיו!! פנפןhttps://www.blogger.com/profile/11238887665950283606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-54850373620603996132012-11-17T22:51:16.002+02:002012-11-17T22:51:16.002+02:00טו-אוב!!
מתה על המאפים המלוחים האלה + פיתות עם שומ...טו-אוב!!<br />מתה על המאפים המלוחים האלה + פיתות עם שומשום מהעיר העתיקה!<br />xxxאפרתhttps://www.blogger.com/profile/09414312072992033240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-30206385118494142082012-11-17T22:41:09.610+02:002012-11-17T22:41:09.610+02:00בא לי כזה עכשיו.בא לי כזה עכשיו.נטליhttp://www.oogio.netnoreply@blogger.com