tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post5621725166094305354..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: מאפי שמרים עם קרם שקדים ותפוחים מקורמליםUnknownnoreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-14350052800828418972019-02-19T10:22:46.587+02:002019-02-19T10:22:46.587+02:00הייתי שומרת יומיים-שלושה בכלי אטום בחוץ או עד חמיש...הייתי שומרת יומיים-שלושה בכלי אטום בחוץ או עד חמישה ימים, נגיד, במקרר. בכל מקרה, ממליצה לחמם טיפה בתנור לפני האכילה, במיוחד אם שומרים במקרר, כי המאפים יתייבשו.<br />לחילופין, אפשר להקפיא למשך כמה חודשים אפילו (וכמובן, להפשיר ולחמם לפני האכילה).Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-52895847835623629612019-02-18T17:25:03.530+02:002019-02-18T17:25:03.530+02:00איך מאכסנים? בכלי אטום? במקרר? כמה ימים מחזיק?
תוד...איך מאכסנים? בכלי אטום? במקרר? כמה ימים מחזיק?<br />תודה מראששרהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-55121588988367450812014-10-18T17:30:06.880+03:002014-10-18T17:30:06.880+03:00טוב, אחרי שהכנתי את המאפים הבנתי את ההיגיון המתמטי...טוב, אחרי שהכנתי את המאפים הבנתי את ההיגיון המתמטי שעומד מאחורי הכמויות. אז לטובת המכינים הבאים, זה עובד ככה: מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל אחד מהם למלבן בגודל של פלוס מינוס 30 על 40, כלומר 12 יחידות.<br />אז למה זה יוצא כ-22 יחידות? כי עד שהמאפים מתקררים שתי יחידות כבר נעלמות, וכל בני הבית מסתובבים תוך גלגולי עיניים תמימים של "אני? מה פתאום?".<br /><br />ועוד דבר קטן: מה שהפתיעAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-16396297779759023522014-10-14T23:27:47.982+03:002014-10-14T23:27:47.982+03:00"כמות: כ-22 מאפים אישיים". אבל... איך זה..."כמות: כ-22 מאפים אישיים". אבל... איך זה מסתדר עם זה שמרדדים את הבצק בשני חלקים? זה אומר שמכל מלבן אמורים לצאת 11 ריבועים! אבל 11 זה מספר ראשוני! אז זה יכול לעבוד רק אם מרדדים מלבן ארוך וצר של 110 על 10! הצילו!!!<br /><br />(לא, אל תעני לי ברצינות). Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-89533692153960885242014-09-30T10:34:27.729+03:002014-09-30T10:34:27.729+03:00הבצק יצא לי רך עד בלתי ניתן לרידוד... מה עושים?
הבצק יצא לי רך עד בלתי ניתן לרידוד... מה עושים?<br />ליאורnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-89573134262408858802014-09-27T22:09:06.008+03:002014-09-27T22:09:06.008+03:00אז תודה. כי זה עדיין לא אמרו.
תודה! אז תודה. כי זה עדיין לא אמרו. <br />תודה! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-45660382138956831932014-09-27T11:50:28.614+03:002014-09-27T11:50:28.614+03:00מאפה השמרים והעוגה נראים מעולה והאינראקציה בין שתי...מאפה השמרים והעוגה נראים מעולה והאינראקציה בין שתיכן כל כך כייפית ונדירה. אשמח לדעת באיזו חנות קניתם את השוקולדים כדי שאקנה גם :) תודה לשתיכןאוריתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-17515490619601377602014-09-24T10:08:00.889+03:002014-09-24T10:08:00.889+03:00בעקרון אפשר לעשות מהבצק מה שרוצים. נגיד.. עוגת שוש...בעקרון אפשר לעשות מהבצק מה שרוצים. נגיד.. עוגת שושנים? לרדד למלבן גדול, למרוח את כל המילוי, לגלגל ולפרוס לשושנים, להניח בתבנית עגולה והופ - עוגת שושנים :-)<br />או קראנץ, נגיד. אותו העקרון, רק שאחרי שיוצרים גליל, חוצים אותו לאורך, מסובבים את שני החלקים כך שהמילוי מופנה כלפי מעלה, יוצרים מהם בורג, ואופים בתבנית אינגליש קייק.<br />אני חושבת שאפילו להכין מאפה אחד גדול כמו שעשינו פה, כלומר ליצור מלבןMorhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-19938330872743305452014-09-24T09:23:12.078+03:002014-09-24T09:23:12.078+03:00נראה מטורף!
יש לך אולי רעיון איך להפוך את זה לקינ...נראה מטורף! <br />יש לך אולי רעיון איך להפוך את זה לקינוח של ארוחת החג, שתהיה כעוגה גדולה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-42185493579913084442014-09-23T21:36:51.614+03:002014-09-23T21:36:51.614+03:00גם אני רואה דג !!! למען האמת אפילו דג חרב!!!גם אני רואה דג !!! למען האמת אפילו דג חרב!!!Lironhttps://www.blogger.com/profile/12972471765520607324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-73740307378109669582014-09-23T08:48:40.170+03:002014-09-23T08:48:40.170+03:00סיון, אפשר להקפיא את המאפים אחרי האפיה, להפשיר כמה...סיון, אפשר להקפיא את המאפים אחרי האפיה, להפשיר כמה שעות לפני ההגשה ולחמם כמה דקות בתנור :-)<br /><br />אנונימי, לא יודעת אם הייתי משתמשת דווקא במתכון הזה בשביל פרווה.. אפשר להשתמש בבצק שמרים אחר (תיאורטית אפשר להמיר את החלב במים או חלב סויה, ואת החמאה בשמן, נגיד, אבל אני לא יודעת לומר בדיוק מבחינת כמויות ואיך יצא), אבל יש גם את קרם השקדים החלבי.. סורי.Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-23652382089683031532014-09-23T08:38:51.953+03:002014-09-23T08:38:51.953+03:00נראה כמו הדבר הכי טעים בעולם שהייתי רוצה לאכול בוק...נראה כמו הדבר הכי טעים בעולם שהייתי רוצה לאכול בוקר צהריים וערב!<br />אהההההההטלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-44983826527645774152014-09-21T20:57:31.776+03:002014-09-21T20:57:31.776+03:00היית יכולה להניח שמפגש איתך יגרום לי להתרחק מהבלוג...היית יכולה להניח שמפגש איתך יגרום לי להתרחק מהבלוג שלך לנצח נצחים,<br />אבל במפתיע לגמרי זה לא קרה. עדיין.<br /><br />שתדעי שמפגשי אפייה עם נטלי עדיין מלחיצים אותי,<br />וכן, מסיבות ניינטיז זה הכי כיף<br /><br />חוצמזה המאפים נשמעים הורסיםםםם לגמרי<br />מוכנה לארוחת צהריים כזאת בכל יום, אפילו על חשבון התנזרות מגליליות לשארית חיי<br />The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-22759458270950826862014-09-21T17:15:09.654+03:002014-09-21T17:15:09.654+03:00אם אני רוצה אותם פרווה ולא חלביים - עם מה אחליף את...אם אני רוצה אותם פרווה ולא חלביים - עם מה אחליף את החלב??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-72551526706274852862014-09-21T15:34:11.838+03:002014-09-21T15:34:11.838+03:00הרסת אותי עם התיאורים האלה!
אני גם רוצה - לא, חיי...הרסת אותי עם התיאורים האלה! <br />אני גם רוצה - לא, חייבת! - לאכול [מספר מסוים] ממאפי שמרים האלה. כנראה שאצטרך להכין אותם בקרוב (מאוד).טליהhttp://www.excocina.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68426839785159097712014-09-21T14:43:24.607+03:002014-09-21T14:43:24.607+03:00נראה מדהים! באיזה שלב של ההכנה אפשר להקפיא את החמו...נראה מדהים! באיזה שלב של ההכנה אפשר להקפיא את החמודים האלה?סיוןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-36376964577068505352014-09-21T14:23:45.357+03:002014-09-21T14:23:45.357+03:00התמונה עם הנעליים על העוגה עושה לי כל כך רע כל פעם...התמונה עם הנעליים על העוגה עושה לי כל כך רע כל פעם שאני רואה אותה... :-$נועהhttps://www.facebook.com/noa.edwardsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-45004378288047505272014-09-21T08:56:52.312+03:002014-09-21T08:56:52.312+03:00וואו. שכנעת אותי והאמת שלדעתי מאפה השמרים יהיה טוב...וואו. שכנעת אותי והאמת שלדעתי מאפה השמרים יהיה טוב גם לערב החג ולא רק לבוקר למחרת עלמהhttp://www.dvarimbealma.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-15932629490098482402014-09-21T07:48:58.617+03:002014-09-21T07:48:58.617+03:00אותי שכנעת, בא לי לתת ביס במסך. שתהיה לך שנה מתוק...אותי שכנעת, בא לי לתת ביס במסך. שתהיה לך שנה מתוקה ומעולה.פנפןhttps://www.blogger.com/profile/11238887665950283606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-52803765310635853892014-09-21T02:26:16.080+03:002014-09-21T02:26:16.080+03:00אתן פשוט אדירות וזה נראה טעים ברמות! :)אתן פשוט אדירות וזה נראה טעים ברמות! :)ענברnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-44236470488646037502014-09-21T00:43:50.934+03:002014-09-21T00:43:50.934+03:00בא לי בראוניז ומאפה שמרים! עכשיו! איך אני אמורה לל...בא לי בראוניז ומאפה שמרים! עכשיו! איך אני אמורה ללכת לישון עכשיו???טליnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-58398243229417613522014-09-20T22:52:56.810+03:002014-09-20T22:52:56.810+03:00כרגיל - היה לי הכי כיף (וטעים) בעולם!כרגיל - היה לי הכי כיף (וטעים) בעולם!נטליhttp://www.oogio.netnoreply@blogger.com