tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post5463163574453958851..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: לחם דבש ובירהUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-51681587458914370712014-10-11T08:19:30.694+03:002014-10-11T08:19:30.694+03:00טוב, אז האמת שבדרך כלל אני קוראת פשוט כי את כותבת ...טוב, אז האמת שבדרך כלל אני קוראת פשוט כי את כותבת כל כך מצחיק ויפה ומעורר תאבון ותמיד נעים לקרוא על אוכל אבל הפעם נראה לי שאכין את זה באמת. אבל עם בירה בלגית טעימה.Lihihttps://www.blogger.com/profile/13718444608425475312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-75227784528011095022013-05-17T17:28:05.154+03:002013-05-17T17:28:05.154+03:00וואו, זה ממש מעולה! :) וזה ממישהי שלא מתה על בירה....וואו, זה ממש מעולה! :) וזה ממישהי שלא מתה על בירה.<br />אני הוספתי ללחם אגוזי מלך...טעים!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-71235909601787462842013-04-22T22:56:46.807+03:002013-04-22T22:56:46.807+03:00היי מור!
היום הכנתי את הלחם בפעם השנייה. בפעם הראש...היי מור!<br />היום הכנתי את הלחם בפעם השנייה. בפעם הראשונה יצא לו קצת יותר מדי טעם של בירה לטעמי (מודה שויתרתי על הסוכר ונשארתי רק עם דבש) אז חשבתי מה יכול ללכת טוב עם טעם של בירה. ואז עניתי לעצמי - זיתים!<br />בקיצור הוספתי 50 גרם זיתים שחורים מאיכות טובה (המקומטים האלה שקונים בשוק) ויצא מדהים. אני ממליץ :)נדבnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-62515440088349863562013-02-06T13:33:55.664+02:002013-02-06T13:33:55.664+02:00אני התחלתי לטעום בירה בגילאי 15-16 אבל לקח לי שנים...אני התחלתי לטעום בירה בגילאי 15-16 אבל לקח לי שנים עד שלמדתי לאהוב את הטעם שלה. היום אני שותה ממש מעט אבל אין כמו בירה צוננת ביום קיץ לוהט בתל אביב. במיוחד אם ליד מגישים <a href="http://food.walla.co.il/?w=/1" rel="nofollow">בישולים</a> מבצק.. זה הולך נהדר.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11290467838470059451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-89308705134410875772012-12-06T08:09:12.994+02:002012-12-06T08:09:12.994+02:00נטלי, רק תגידי מתי!!
שני, בסיס לפיצה מלחם בירה נש...נטלי, רק תגידי מתי!!<br /><br />שני, בסיס לפיצה מלחם בירה נשמע לי גאוני!<br /><br />מדלן, הכי קיבלתי באהבה :-) קודם כל, לא ידעתי שהמשתתפים בתכנית מקבלים כסף. זה טיפה יותר הגיוני (אם כי עדיין לא לגמרי מובן לי). לגבי הטיפ הבריאותי - ידעתי שיש צד אחד של נייר כסף שלא טוב להשתמש בו (אף פעם לא זוכרת איזה), לא ידעתי שגם התבניות לא טובות. אני משתמשת בתבנית כמו בפוסט לעתים ממש נדירות, וודוקא יש ליכמה Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-35249078349432948342012-12-02T10:44:46.558+02:002012-12-02T10:44:46.558+02:00קרעת אותי, אני כל כך מזדהה עם כל מה שכתבת..
אה, וב...קרעת אותי, אני כל כך מזדהה עם כל מה שכתבת..<br />אה, ובירה וקורנפלקס לארוחת ערב זה סופר לגיטימי.<br />עוד יותר לגיטימי - בירה ופופקורן... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-53715609698828599292012-11-29T21:17:12.772+02:002012-11-29T21:17:12.772+02:00לחם עם בירה זה דבר אחד. אבל עם דבש? איזה שילוב גאו...לחם עם בירה זה דבר אחד. אבל עם דבש? איזה שילוב גאוני. מת לנסות!<br />ואם כבר, אז אני אכין על קמח מלא נטו ואחזור לעדכן. גלhttp://ptitim.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-42463391339410942852012-11-29T15:16:29.108+02:002012-11-29T15:16:29.108+02:00את המצחיק והבלוג מעולה! אם משתמשים בחמאה - כמה צרי...את המצחיק והבלוג מעולה! אם משתמשים בחמאה - כמה צריך לשים?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-28325156580420807362012-11-29T11:56:17.669+02:002012-11-29T11:56:17.669+02:00לשאלתך: אנשים שמשתתפים בדייט בחשיכה עושים זאת כי ה...לשאלתך: אנשים שמשתתפים בדייט בחשיכה עושים זאת כי הם מקבלים על זה כסף. ולכן לחלקם אפילו יש בני זוג והם לא באמת מחפשים שם משהו מלבד הכסף שמשתלם להם ליום צילום אחד.<br /><br />דבר נוסף שרציתי לייעץ לך מבחינה בריאותית: לא כדאי להשתמש בתבניות האלומיניום, בטח שבלי נייר אפייה או משהו חוצץ, מפני שבמגע עם המזון משתחרר מעט אלומיניום שמזיק לנו (שוקע במוח וגורם לאלצהיימר למשל), [לכן, אגב, גם ממליצים לא Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05652098947948421275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-8601812960316404792012-11-29T09:02:00.545+02:002012-11-29T09:02:00.545+02:00את מצחיקה. ולחם בירה זה כזה מתכון אדיר וטעים ואני ...את מצחיקה. ולחם בירה זה כזה מתכון אדיר וטעים ואני מכירה מישהי שמשטחת אותו בתבנית ואופה כבסיס לפיצה!Shaninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-74930993733571933522012-11-29T08:45:45.905+02:002012-11-29T08:45:45.905+02:00זה נראה שילוב מעניין בירה ודבש, מעניין איך זה היה ...זה נראה שילוב מעניין בירה ודבש, מעניין איך זה היה יוצא עם בירה דובדבנים. נטעnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-59561365077858958592012-11-29T00:15:25.849+02:002012-11-29T00:15:25.849+02:00גנובה שכמותך, מה יותר טוב מלחם עם בירה לארוחת בוקר...גנובה שכמותך, מה יותר טוב מלחם עם בירה לארוחת בוקר? לי זה ברור לחלוטין. בעולם תקני זו הייתה בירה. נקודה. סוף פסוק. זו האלכוהוליסטית הפוטנציאלית הסמויה בתוכי שמדברת עכשיו. חוץ מזה, הנה משהו שאני יכולה להכין לאמא שלי בלי להתלונן שאני עושה ויתורים מרחיקי לכת עבורה ומוותרת על חמאה בשבילה כדי שהמתכון יהיה פרווה. את כבר עשית את זה בשבילי ;-)פנפןhttps://www.blogger.com/profile/11238887665950283606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-33222586628304941492012-11-28T23:16:48.866+02:002012-11-28T23:16:48.866+02:00אני אסכם את הנושא של דייט בחשיכה בשורות הבאות.
לאח...אני אסכם את הנושא של דייט בחשיכה בשורות הבאות.<br />לאחר עליית התוכנית השנייה לדעתי, כתגובה לסטטוס שמישהו כתב על כמה שהיא מבישה, מישהו אחר הגיב לו:<br />"צמחו לי 4 גידולים במוח כשראיתי שהדבר הזה קיים."<br /><br />ובאשר ללחם שלך, מחכה להזדמנות הראשונה להכין אותו. לילה טוב!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-1635072294583623992012-11-28T22:53:04.188+02:002012-11-28T22:53:04.188+02:00טוב, בא לי. את מוכנה לעשות לי משלוח סופסוף???
נטל...טוב, בא לי. את מוכנה לעשות לי משלוח סופסוף???<br /><br />נטלינטליhttp://www.oogio.netnoreply@blogger.com