tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post5066129392660971198..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: דייסת שיבולת שועל עם תפוחים וקינמוןUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-14608455929210016352013-01-09T18:35:31.536+02:002013-01-09T18:35:31.536+02:00בא לי.בא לי.נטליhttp://www.oogio.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-13561514838378102562011-11-22T23:35:20.725+02:002011-11-22T23:35:20.725+02:00תנקס מאיה, אבדוק את גירסת העצלנים מתישהו בקרוב (אל...תנקס מאיה, אבדוק את גירסת העצלנים מתישהו בקרוב (אלא אם כן החורף יחליט להסתיים פתאום). מעניין איך היא משתווה ל"גירסת המשקיענים".<br /><br />סלסלה - תפוח וקינמון זה באמת שילוב מנצח. בזכותם הדייסה מפיצה ריח מדהים, את תרגישי כאילו יש לך פאי תפוחים בתנור :-)Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-57607101369618717692011-11-22T20:41:22.402+02:002011-11-22T20:41:22.402+02:00את האמת, אני לא כל כך מתה על דייסות בכללי, אבל הדי...את האמת, אני לא כל כך מתה על דייסות בכללי, אבל הדייסה הזאת נראית ממש טובה, אולי בגלל שיש שם תפוחים וקינמון שזה השילוב המנצח.סלסלת פירות חתוכיםhttp://www.salsala.co.il/tags/salselat-perot-hatuhim.aspxnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-18851713724905655422011-11-20T10:26:33.059+02:002011-11-20T10:26:33.059+02:00גירסת העצלנים במיקרו (לא ניסיתי עם תפוח אז אני לא ...גירסת העצלנים במיקרו (לא ניסיתי עם תפוח אז אני לא בטוחה כמה זמן במיקרו הוא צריך כדי להתרכך), אבל 2 דקות בישול במיקרו נותנות גירסה די עיסתית וסמיכה, אם רוצים אותה יותר סמיכה אפשר להוסיף עוד דקה או שתיים.<br />אני תמיד מכינה עם שקית סוכר-וניל-קינמון אחת על שלוש כפות שיבולת שועל (רגילה, לא אינסטנט - זאת שבאה בקופסת פח חומה שכתוב עליה קוואקר). <br />שכחתי כמה זה טעים וכייף על הבוקר כשיורד גשם בחוץ - מאיהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-47208510207871300702011-11-19T23:00:25.351+02:002011-11-19T23:00:25.351+02:00אני כמעט בטוחה שהשתמשתי באינסטנט (תמיד תמיד השתמשת...אני כמעט בטוחה שהשתמשתי באינסטנט (תמיד תמיד השתמשתי רק בסוג הזה, לכן אני לא משוכנעת. אבל נראה לי שכן).<br />בכל אופן, אני מאמינה שזה אכן קשור לזמן הבישול, כי באמת לוקח זמן עד שמתקבל המרקם הדייסתי.Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-50873802525118951622011-11-19T12:21:24.618+02:002011-11-19T12:21:24.618+02:00השיבולת שועל שלמה או אינסטנט?
לי אף פעם לא יוצא כל...השיבולת שועל שלמה או אינסטנט?<br />לי אף פעם לא יוצא כל כך דייסתי<br />אבל אני גם לא מחכה כל כך הרבה זמן..כרמל אnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-67492876672805247592011-11-19T08:03:32.227+02:002011-11-19T08:03:32.227+02:00זה כל כך לא נגד החוקים, להיפך! זה בדיוק מה שצריך ל...זה כל כך לא נגד החוקים, להיפך! זה בדיוק מה שצריך לעשות, ובא לי לחבק אותך עכשיו.Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-3658154387866698772011-11-19T07:56:34.540+02:002011-11-19T07:56:34.540+02:00מושלם! לא יכולתי לחשוב על דרך יותר טובה לפתוח את ה...מושלם! לא יכולתי לחשוב על דרך יותר טובה לפתוח את הבוקר החורפי והגשום הזה.<br />טעים כל כך שליקקתי את התחתית של הסיר (זה לא נגד החוקים, נכון?).<br />אלהAnonymousnoreply@blogger.com