tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post8110564626509898680..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: ביסקוטי שוקולד ושקדיםUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-38360861175100443722011-07-21T21:41:04.772+03:002011-07-21T21:41:04.772+03:00טלטול - הכנתי מקרונים פעם אחת. מבחינה ויזואלית הם ...טלטול - הכנתי מקרונים פעם אחת. מבחינה ויזואלית הם יצאו... לא משהו, אפשר לומר (דרך אחרת לומר זאת: לחמניות של פסח סטייל). מבחינת הטעם הם דווקא היו סבבה, אנשים התלהבו, אבל אני לא נפלתי מהם. אך כאמור, אני לא מתעלפת מהם באופן כללי. אבל ביסקוטי? לא אוהבת? מה? למה? איך? אבוי.<br /><br />אנונימית - צודקת, לדעתי באמת ציננתי יותר מרבע שעה, אבל לא כמה שעות, ותהליך החיתוך דווקא היה די סבבה. אבל אני מקבלת Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-27954715873343703302011-07-20T21:42:30.907+03:002011-07-20T21:42:30.907+03:00מעולה!
אגב, בין האפייה הראשונה לשנייה כדאי לצנן לי...מעולה!<br />אגב, בין האפייה הראשונה לשנייה כדאי לצנן ליותר מרבע שעה, אפילו לכמה שעות שיהיה ממש קר- זה ממש מקל בחיתוך.<br /><br />ממליצה להוסיף אגוזי לוז!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-55034495577508340332011-07-20T14:33:16.342+03:002011-07-20T14:33:16.342+03:00למרות שאני לא אוהבת ביסקוטי-זה נראה לי ממש טעים!
ב...למרות שאני לא אוהבת ביסקוטי-זה נראה לי ממש טעים!<br />בעיקר בגלל שיש בזה מלאן שוקולד ושקדים.<br /><br />אז יאמי!<br /><br />ובקשר למקרון, אמנם נכשלתי כבר כמה פעמים, אני בחהלט מתכוונת לנסות שוב, מתישהו, כי אני חייבת להצליח בזה!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.com