tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post8104552956796489214..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: בראוני בספלUnknownnoreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-76356744232306047822015-07-26T23:09:11.219+03:002015-07-26T23:09:11.219+03:00כן כן, אפשר להוסיף אבקת אפיה, גם אני עושה את זה! ל...כן כן, אפשר להוסיף אבקת אפיה, גם אני עושה את זה! לא יודעת לומר בדיוק, משהו כמו רבע-חצי כפית, אני די מוסיפה לפי העין.<br />לגבי השקדים/קוקוס -- לא בטוחה. אפשר לנסות פעם אחת ולראות מה יוצא ;-)Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-1058382668472492152015-07-14T15:28:15.395+03:002015-07-14T15:28:15.395+03:00היי מור! הכנתי ויצא באמת מדהים ושוקולדי בטירוף
מה ...היי מור! הכנתי ויצא באמת מדהים ושוקולדי בטירוף<br />מה שכן, יצא לי די דחוס ורציתי לשאול האם אפשר להוסיף אבקת אפיה או סודה לשתיה או משהו שיעשה את הבראוני קצת יותר אוורירי?<br />ועוד שאלה- את חושבת שאפשר להחליף את הקמח בשקדים טחונים או קוקוס טחון? לאלו מאיתנו שרוצים להוריד בכמויות הקמח...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-19843613761716007642015-01-15T20:29:31.704+02:002015-01-15T20:29:31.704+02:00יצא אלוהי.יצא אלוהי.Lady Dhttps://www.blogger.com/profile/10289095269554816602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-16530011457815373822014-04-29T21:21:19.752+03:002014-04-29T21:21:19.752+03:00הכנתי עם קוביית שוקולד חלב כי היו לי נמלים בחמאת ב...הכנתי עם קוביית שוקולד חלב כי היו לי נמלים בחמאת בוטנים<br />יצא מדהים!!!!!!11טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-91322382888045053512013-12-18T10:17:50.861+02:002013-12-18T10:17:50.861+02:00טוב, שמעי, אחרי בוקר קפוא הכנתי את זה - וזה היה הה...טוב, שמעי, אחרי בוקר קפוא הכנתי את זה - וזה היה ההחלטה הכי טובה שעשיתי <br />עשיתי שינויים בקטנה - בלי סוכר חום, עם נוטלה ושקדים שבורים. יצא ממש טובAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-26092484252325958982013-04-02T18:41:46.076+03:002013-04-02T18:41:46.076+03:00שתדעי שאת המצות שברנו עם העוגה הזאת...
ממש טעיםשתדעי שאת המצות שברנו עם העוגה הזאת...<br />ממש טעיםטושטושhttps://www.blogger.com/profile/04031934566683249113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-80858605450723704792013-02-08T21:37:09.140+02:002013-02-08T21:37:09.140+02:00וואו, נכון!וואו, נכון!Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-7250668795056670172013-01-25T00:44:54.542+02:002013-01-25T00:44:54.542+02:00שמת לב שהמתכון טבעוני?!שמת לב שהמתכון טבעוני?!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-21297581550349533612013-01-08T17:17:12.705+02:002013-01-08T17:17:12.705+02:00עשיתי עכשיו עם שמן זית כי השמן הרגיל נגמר. יצא נהד...עשיתי עכשיו עם שמן זית כי השמן הרגיל נגמר. יצא נהדר.MoranShahttps://www.blogger.com/profile/06389047562227226020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-8070675551699849872012-09-08T14:22:40.311+03:002012-09-08T14:22:40.311+03:00נגה, אין לי תמונות אבל תצטרכי לסמוך עלי - הן מהממו...נגה, אין לי תמונות אבל תצטרכי לסמוך עלי - הן מהממות :-)<br /><br />לא סגורה על זה, יש מצב שהמתכון יעבוד בתנור, אבל אז תצטרכי להדליק אותו מראש... ולחכות שהוא מתחמם וזה.. ולכבות אחרי דקה-שתיים. קצת בזבוז, לא? אם את עושה את זה, עדיף כבר להכין תבנית שלמה של בראוניז ומקסימום לאכול ולהקפיא חלק. או, את יודעת.. לשלוח לי. מה שמרגיש לך נכון באותו רגע.<br />Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-30668648802733122252012-09-02T00:33:53.937+03:002012-09-02T00:33:53.937+03:00אני היחידה שממש היתה רוצה תמונות של השמלות? P:
סו...אני היחידה שממש היתה רוצה תמונות של השמלות? P:<br /><br />סוג המתכונים הזה גורם לי להתחרט שאין לי מיקרוגל.<br />אבל זה הדבר היחיד שגורם לי לחרטה הזאת, אז כנראה שזה לא ישתנה בקרוב.<br />את חושבת שזה יעבוד גם בתנור?נגה ג.https://www.blogger.com/profile/02267287742564965063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-75867047670944609902012-07-09T22:25:03.294+03:002012-07-09T22:25:03.294+03:00אור, מצחיקה. הבלוג הזה הוא קבוצת התמיכה שלי :-)
וכ...אור, מצחיקה. הבלוג הזה הוא קבוצת התמיכה שלי :-)<br />וכל מי שהכין (הכינה..) ואהב(ה) - YAY.Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-55124039312488851292012-07-07T17:00:24.875+03:002012-07-07T17:00:24.875+03:00אני לא יודעת למה את לא מרוצה מהמצלמה שלך או מהצילו...אני לא יודעת למה את לא מרוצה מהמצלמה שלך או מהצילום (ע"ע פוסט למעלה) - אני באופן אישי מאוד מרוצה :-). כמו כן, אני רואה שיש לך טעם משובח בבן&ג'ריז (טוב, חצי טעם משובח. שוקולד-מנטה זו סטייה קולינרית ואני מקווה שמצאת קבוצת תמיכה הולמת), דבלין מאדסלייד הוא דווקא דבר חכם מאוד. אני מחבבת את העוגה-בספל של קרין גורן (סודות מתוקים 2), בעיקר כי לוקח ממש שתי דקות להכין אותה (יש לי את הספר =>אורhttp://zaftigfoodblog.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-10128306046504613842012-07-01T19:53:19.295+03:002012-07-01T19:53:19.295+03:00זה היה טעים בטירוף. תודה על מתכון מעולה! ואגב הכנת...זה היה טעים בטירוף. תודה על מתכון מעולה! ואגב הכנתי גם את הגרסא שלך וגם את הגרסא המקורית ושלך יוצאת יותר טעים חחלינורnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-13571247052229518252012-06-30T21:41:14.537+03:002012-06-30T21:41:14.537+03:00אין עלייך...פשוט הורסת מצחוק!אין עלייך...פשוט הורסת מצחוק!שמריתhttp://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?foldername=shimritanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-23053283730212072262012-06-29T13:36:04.459+03:002012-06-29T13:36:04.459+03:00את קורעת :-)את קורעת :-)carmooshhttps://www.blogger.com/profile/17184546793604039020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-38324032671662057002012-06-29T11:02:03.876+03:002012-06-29T11:02:03.876+03:00ביג לייק!
D: --> פרצוף צוחק בקולביג לייק!<br /> D: --> פרצוף צוחק בקולאפרתhttps://www.blogger.com/profile/09414312072992033240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-11233363002323813802012-06-29T09:25:07.409+03:002012-06-29T09:25:07.409+03:00טוב אני אוכלת את זה עכשיו (לארוחת בוקר כמובן) וזה ...טוב אני אוכלת את זה עכשיו (לארוחת בוקר כמובן) וזה מדהים. זה בדיוק מה שאני צריכה כשהזכרונות המרים של המשחק של אתמול בערב עולים, ולקראת יום של חרישה בלתי פוסקת לקשר כימי וביוכימיה. התזמון שלך מושלם.דפיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-64819457477098276032012-06-29T07:55:56.421+03:002012-06-29T07:55:56.421+03:00כרגיל, הורסת מצחוק. ובדיוק השבוע ראיתי מתכון לבראו...כרגיל, הורסת מצחוק. ובדיוק השבוע ראיתי מתכון לבראוני בספל באיזה בלוג ספרדי שאני קוראת, והוא באמת קרץ לי. נראה ממש מעולה!<br /><br />נטלינטליhttp://www.oogio.netnoreply@blogger.com