tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post8081855020965084763..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: לחם שום וגבינה צהובה בצורת פרחUnknownnoreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-3363468636114311392014-05-25T09:57:52.364+03:002014-05-25T09:57:52.364+03:00למרות שאני לא חולק את הסלידה שלך מגבינות באופן כלל...למרות שאני לא חולק את הסלידה שלך מגבינות באופן כללי, אני לגמרי מתחבר למה שכתבת על הגבינה הצהובה. אני לא מבין איך יש אנשים שאוכלים אותה במצב הצבירה הטבעי שלה, הרי ברור שהיא חייבת להיות מותכת!<br /><br />וגם - הו, וואו! לחם שום! איך פספסתי את זה בשנה שעברה? ומה הקשר לשבועות, הרי לחם שום אפשר (ואף צריך!) לאכול בכל ימות השנה. יו, אני לגמרי מכין את זה בקרוב!טלhttp://resiseymilim.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-33576844775366398452013-05-28T23:05:59.260+03:002013-05-28T23:05:59.260+03:00אמא של, נראה לי שזה ממש בסדר לערבב את השמרים עם הק...אמא של, נראה לי שזה ממש בסדר לערבב את השמרים עם הקמח.<br /><br />נועם, מי שלא אוהב שום (א-י-ך-?-?-?), כנראה מכין מתכון אחר ;-) סתם, אפשר למלא במה שרוצים.. אני משערת שכל מיני גבינות יעבדו פה, או דברים מלוחים אחרים שאני לא מתקרבת אליהם.<br /><br />דקלה, תסתכלי על המתכון של שבלולי החלבה שקישרתי אליו. הכמויות שם נתונות בכוסות וכפות, רק צריך להקטין את הסוכר משמעותית ולהגדיל קצת את המלח. חוץ מזה, יש כלMorhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-8683867804868897912013-05-24T08:20:32.095+03:002013-05-24T08:20:32.095+03:00וואי מור, הכנתי ויצא מעולה!!
הבצק יצא אוורירי ונהד...וואי מור, הכנתי ויצא מעולה!!<br />הבצק יצא אוורירי ונהדר, וכולם נהנו מאד.<br />חילקתי את הבצק לשניים, ויצאו שני פרחים יחסית גדולים, שהספיקו להרבה מאד אנשים.<br />תודה על הבלוג הזה, על הזמן שאת משקיעה בו, ועליך, את אחלה חמודה.<br />שבת שלום, מחכה בכיליון עיניים לכל רשומה חדשה.<br />אילהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-82938443177920595232013-05-22T21:04:07.070+03:002013-05-22T21:04:07.070+03:00זה יהיה ממש מוזר להודות שאני מאוהב בכתיבה שלך (וגם...זה יהיה ממש מוזר להודות שאני מאוהב בכתיבה שלך (וגם בך) ושאני נכנס לבלוג הזה לפחות פעם ביום בשביל להשתעשע מהפוסטים הגאוניים שלך? אני גם נכנס למתכונים שלא ממש מעניינים אותי רק בשביל לקרוא את החפירות המדהימות שלך.... :-)<br />בבקשה תמשיכי להכין דברים עם חמאת בוטנים שוקולד ובננות ואל תפסיקי לעולםAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-50881092917178224902013-05-20T08:43:54.179+03:002013-05-20T08:43:54.179+03:00לא לא אנחנו לא רוצים לשבור לך את הלב מור!!!!!!לא לא אנחנו לא רוצים לשבור לך את הלב מור!!!!!!עלמהhttp://www.dvarimbealma.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-44510260507571030162013-05-18T19:15:57.326+03:002013-05-18T19:15:57.326+03:00איזה פוסט מושלם - את סופית הבנאדם הכי מצחיק ביקום ...איזה פוסט מושלם - את סופית הבנאדם הכי מצחיק ביקום כולו - או לפחות בארץ!<br />מתגעגעת!אפרתhttps://www.blogger.com/profile/09414312072992033240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-10387035799064386842013-05-17T12:49:59.455+03:002013-05-17T12:49:59.455+03:00טוב שזה לא הלחם שום היפה ביותר בעולם!
הייתי אוכלת ...טוב שזה לא הלחם שום היפה ביותר בעולם!<br />הייתי אוכלת את כל שולחן החג שלכם אם לא..טוב..הייתי אוכלת את כל שולחן החג שלנו<br />חג פיצות שמח!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-54055492483275078482013-05-17T02:19:49.595+03:002013-05-17T02:19:49.595+03:00תודה, את מעולה!
אני ממש רוצה להכין לשבת, אבל המשקל...תודה, את מעולה!<br />אני ממש רוצה להכין לשבת, אבל המשקל האנלוגי שלי (כן, כן, עתיקה שכמוני) לא עד כדי כך רגיש... יש מצב למידות בכוסות, כפות וכפיות?דקלהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-88540813273823985182013-05-16T18:59:16.639+03:002013-05-16T18:59:16.639+03:00תודה על הבלוג המצחיק והמעשיר הזה!
ושאלה: מה עושה מ...תודה על הבלוג המצחיק והמעשיר הזה!<br />ושאלה: מה עושה מי שסולד משום ולא מעז לגעת בו (ולא משנה באיזה מצב צבירה הוא מגיע (אבקה, קפוא, טרי, מאודה, טחון, מצב-צבירה-היפר-גלקטי כלשהו)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00420811240829731440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-42849250314151189282013-05-16T10:44:24.816+03:002013-05-16T10:44:24.816+03:00כרגיל מאד השתעשעתי מהכתיבה שלך. הלחם נראה מעולה וה...כרגיל מאד השתעשעתי מהכתיבה שלך. הלחם נראה מעולה והייתי מכינה אותו הרגע רק שיש לי בעיה קטנה, אני, איך נגיד בעדינות "שומרת על הגזרה", הבנות שלי רגישות למוצרי חלב, ולהכין לחם שלם רק בשביל בעלי לא נראה לי הגיוני, כי מה הוא יעשה לבד עם לחם שלם.... כך שלצערי אצרטך להסתפק בלפנטז על איך שהוא יכל להיות מושלםגבריאלהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-30526838555873932382013-05-16T09:11:23.654+03:002013-05-16T09:11:23.654+03:00יש מסג' ב ICיש מסג' ב ICICDPhttp://www.youtube.com/watch?v=ZSNyiSetZ8Ynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-1701272678018992552013-05-16T08:47:19.494+03:002013-05-16T08:47:19.494+03:00"אם בחורה ששם המשפחה שלה הוא "עוגה"..."אם בחורה ששם המשפחה שלה הוא "עוגה""... כל כך מצחיק :)אביבnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-57361579237884400412013-05-16T08:13:47.098+03:002013-05-16T08:13:47.098+03:00כל פוסט ממך הוא חגיגה. הקריאה, המתכונים, העליזות.
...כל פוסט ממך הוא חגיגה. הקריאה, המתכונים, העליזות.<br /><br />כיף כאן מאד !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-2139357583284201452013-05-15T21:38:20.316+03:002013-05-15T21:38:20.316+03:00הלחם נראה מהמם ויש מצב שאכין כשאארח בפעם הבאה, אבל...הלחם נראה מהמם ויש מצב שאכין כשאארח בפעם הבאה, אבל בהחלט משעשע לקרוא את כל התיאורים שלך.<br /><br />חוץ מזה, לגבי השמרים- בשמרים יבשים אני תמיד מערבבת אותם עם הקמח, את חושבת שזה משנה?אמא שלhttp://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?foldername=imashelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-57198807183836236632013-05-15T20:44:11.753+03:002013-05-15T20:44:11.753+03:00כזה מהמם... ממש בא לי להכין גם בהזדמנות!כזה מהמם... ממש בא לי להכין גם בהזדמנות!נועהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-84824454039468405982013-05-15T19:31:34.530+03:002013-05-15T19:31:34.530+03:00יפיפה, מהמם, משגע, מלך היופי לחם השום שלך. אפרופו...יפיפה, מהמם, משגע, מלך היופי לחם השום שלך. אפרופו כמויות אוכל, נראה לי שכיסיתי את הצורך לרכוש מזון בחודש הקרוב עם השאריות שיש לי כרגע במקפיא ובמקרר.פנפןhttps://www.blogger.com/profile/11238887665950283606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68977892534655753922013-05-15T18:22:04.512+03:002013-05-15T18:22:04.512+03:00נראה מעלף.
ולא יודעת מה יש בשבועות שמוציא מאנשים א...נראה מעלף.<br />ולא יודעת מה יש בשבועות שמוציא מאנשים את הטירוף. גם אצלנו היו כמויות לא סבירות של אוכל, וזה אחרי שהגבלנו את עצמנו וכולם, כי בשנה שעברה נשארנו עם יותר אוכל אחרי הארוחה מאשר התחלנו איתו.איימסhttp://mictoday.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-72539240115337838452013-05-15T17:24:24.874+03:002013-05-15T17:24:24.874+03:00את קורעת וממש, אבל ממש, בא לי על הלחם המהמממם הזה....את קורעת וממש, אבל ממש, בא לי על הלחם המהמממם הזה. ממש. <br /><br />נטלינטליhttp://www.oogio.netnoreply@blogger.com