tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post5014943319862341928..comments2023-10-08T19:04:55.267+03:00Comments on Morcake: גביעי חמאת בוטנים (ריסז קאפס ביתיים)Unknownnoreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-13799593174493941432015-11-18T16:20:46.048+02:002015-11-18T16:20:46.048+02:00די, זה הדבר שבזכותו אני סוגדת לשילוב חמאת בוטנים ו...די, זה הדבר שבזכותו אני סוגדת לשילוב חמאת בוטנים ושוקולד.<br />אחותי הייתה מכינה לנו את זה כשהיינו קטנים, משהו כמו לפני 12-14 שנים.<br />ובזכות הבלוג הזה אני מכינה ואכלת כל וריאציה אפשרית של השילוב המקודש הזהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-23986518129185459042014-02-26T20:39:40.106+02:002014-02-26T20:39:40.106+02:00אחלה, תודה רבה :)אחלה, תודה רבה :)חןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68152099839689794592014-02-26T10:15:35.173+02:002014-02-26T10:15:35.173+02:00הממ.
אם אין לך אבקת סוכר, הייתי 1) מוותרת עליה לגמ...הממ.<br />אם אין לך אבקת סוכר, הייתי 1) מוותרת עליה לגמרי (אבל אני אוהבת מליחות מסוימת במתוקים שלי) או 2) טוחנת סוכר במעבד מזון, אם כי אני לא בטוחה שהוא יגיע למרקם ממש אבקתי. ברוב המקרים זה לא קריטי, אבל כאן הסוכר לא נאפה, אז אם הוא יהיה גבישי מלכתחילה (כמו סוכר, בניגוד לאבקת סוכר), הוא יישאר גבישי, וזה נראה לי קצת פחות כיף בטעם.<br />בקיצור, הייתי מוותרת על הסוכר לגמרי. אם בכל זאת מרגיש לך שחסרהMorhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-79242180083863726062014-02-25T21:10:37.980+02:002014-02-25T21:10:37.980+02:00זה נראה מהמם!
מה האלטרנטיבה שלי אם אין לי גישה לא...זה נראה מהמם! <br />מה האלטרנטיבה שלי אם אין לי גישה לאבקת סוכר?...חןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-67100731743028465912013-10-31T09:57:03.166+02:002013-10-31T09:57:03.166+02:00היי, אפשר כמובן בגביעי סיליקון קטנטנים. יש לי ערמה...היי, אפשר כמובן בגביעי סיליקון קטנטנים. יש לי ערמה של ריסס במקפיא, ואני לא מצליחה להעלות תמונה.... לא הוספתי שמן לשוקולד, מרחתי מעט בכפית, הנחתי את מילוי חמאת הבוטנים ומעל את השוקולד. הנחתי את כל עטרות הסיליקון בתבנית וכשהכל היה מוכן "דפקתי" את התבנית על השיש ליישור. כיסיתי את כל התבנית בניילון נצמד, הכנסתי למקפיא לחצי שעה בערך, ואח"כ אפשר היה בקלות לחלץ את הריסס מעטרות הסיליקון. חפציnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-40993562911321817052012-06-09T14:38:03.399+03:002012-06-09T14:38:03.399+03:00נענע, גם אני המסתי במיקרו. השוקולד אמנם יצא לי נוז...נענע, גם אני המסתי במיקרו. השוקולד אמנם יצא לי נוזלי, אבל המריחה היתה בסדר - בהתחלה זה קצת מעצבן, אבל אחרי שניים-שלושה גביעים לומדים להסתדר.<br />למען האמת, אני משתמשת הרבה בשמן עם שוקולד, לרוב לציפויים של דברים, אבל לא ניסיתי עם הגביעים האלה (ותכלס, זה באמת מתאים פה). אם זה באמת מקל על העבודה, אנסה את זה בשמחה בפעם הבאה שאכין ריסז. תודה :-)Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68134539497165907472012-06-08T00:45:43.184+03:002012-06-08T00:45:43.184+03:00מעלף!!!
רק הצעת יעול: אני המסתי את השוקולד במיקרוג...מעלף!!!<br />רק הצעת יעול: אני המסתי את השוקולד במיקרוגל, והוא יצא ממש משחתי ולא נוזלי מה שהקשה על המריחה בגביעים (לך זה יצא נוזלי? או שהמסת בסיר ואז התוצאה שונה?). אז בנגלה השניה הוספתי קצת שמן קנולה בזמן ההמסה, וזה יצא נוזלי והיה ממש קל למרוח (בלי שהגביעים יתעוותו וישתטחו).<br />תודה!נענעnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-90541680417101731342012-03-18T15:54:32.272+02:002012-03-18T15:54:32.272+02:00נשמע ונראה מדהים :) ...
הכנתי לא מזמן עוגיות עם שו...נשמע ונראה מדהים :) ...<br />הכנתי לא מזמן עוגיות עם שוקולד וחמאת בוטנים.. פשוט שילוב מנצח!keskimhttps://www.blogger.com/profile/09770493034686235132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-22001859750446340342012-01-01T22:30:54.604+02:002012-01-01T22:30:54.604+02:00תודה :-)
לגבי הסיליקון, אני לא לגמרי בטוחה שזה יעב...תודה :-)<br />לגבי הסיליקון, אני לא לגמרי בטוחה שזה יעבוד. כשמכינים במנזט'ים מנייר, אפשר פשוט לקלף אותם די בקלות. אני חוששת שאולי בתבנית סיליקון, יהיה יותר קשה לחלץ את הגביעים כך שהם יישארו שלמים.<br />מקסימום, תוכל/י לנסות עם אחד-שניים ואם זה לא עובד, לעבור למנזט'ים מנייר. בהצלחה!Morhttps://www.blogger.com/profile/02995083962773575869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-42930185390063062272012-01-01T11:25:52.238+02:002012-01-01T11:25:52.238+02:00הי מור
חבל על הזמן על האתר שלך.
שאלה לי אלייך האם...הי מור<br /><br />חבל על הזמן על האתר שלך.<br />שאלה לי אלייך האם ניתן להשתמש בתבנית סיליקון . יש לי תבנית שקעים 24 קטנטנים?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-35166635732968849812011-09-05T23:06:28.251+03:002011-09-05T23:06:28.251+03:00אצלנו נוהגים לומר פצ'קרייאצלנו נוהגים לומר פצ'קרייMoranShahttps://www.blogger.com/profile/06389047562227226020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-12161736966970576702011-08-22T22:59:08.258+03:002011-08-22T22:59:08.258+03:00נשמע טוב מכינה ברגעים אלו ממשנשמע טוב מכינה ברגעים אלו ממשטליhttps://www.blogger.com/profile/11538161636926995754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-58522309618220785992011-02-19T15:42:57.220+02:002011-02-19T15:42:57.220+02:00איזה מתכון גאוני!!!!!!!!איזה מתכון גאוני!!!!!!!!T Ariehttps://www.blogger.com/profile/13583529181221944886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-3741125469559639112011-02-18T11:10:11.936+02:002011-02-18T11:10:11.936+02:00חביב מאוד, ניסיתי אבל תוך אילתור - וניל, וזה יצא מ...חביב מאוד, ניסיתי אבל תוך אילתור - וניל, וזה יצא מעולה (כואבת לי הבטן, אכלתי ששה קאפס לבד...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-1128031175028749782011-02-18T10:55:37.517+02:002011-02-18T10:55:37.517+02:00גאוני. נראה ממש קל להכנה.גאוני. נראה ממש קל להכנה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8803477266494796665.post-68275315288941099292011-02-18T09:28:11.166+02:002011-02-18T09:28:11.166+02:00מה זה פצקריי?מה זה פצקריי?Anonymousnoreply@blogger.com